Delta Twello
Rijksstraatweg 29
7391 MH Twello
0571 - 270087
info@delta-twello.nl

Nieuws

Delta Twello is een onderneming die altijd bezig is met ontwikkelen van nieuwe producten, om de problemen waar de meubelbranche op stuit weg te nemen. De meest recente successen in onze productinnovatie staan hieronder.

Delta Woodcare: Delta Woodcare is in samenwerking met de fabrikant zodanig samengesteld dat het een hoge bescherming geeft tegen olie, vet en is waterafstotend. Deze nieuwe Woodcare droogt mat en naturel op, zodat de uitstraling die teakhout van nature heeft behouden blijft.

Leerstiften: de Delta leerstiften worden gemaakt op waterbasis en zijn leverbaar in diverse kleuren (en kunnen ook op kleur gemaakt worden). Wat deze leerstiften met name onderscheid van andere leerstiften, is het feit dat ze een zeer goede hechting geven, ook op Bijkast, Pu leder en kunststof.

Delta leerreiniger: de Delta Leerreiniger kunt u gebruiken om leren stoelen en bankstellen waar een poederlaag op zit mee zijn schoon te maken. Dit probleem doet zich voor bij veel meubels die uit China komen, en zijn goed te verhelpen met onze leerreiniger. Bij ons is ook verkrijgbaar de Delta ‘strong’ reiniger, een sterkere variant, die bij uitstek geschikt is voor het verwijderen van balpen strepen en spijkerbroek vlekken.

Wat echter niet nieuw is bij Delta Twello is het feit dat wij onze producten 15 tot 30% goedkoper leveren dan andere leveranciers! Onze prijslijsten zijn uiteraard op vraag verkrijgbaar.

De produkten van Delta-Twello worden tegenwoordig verkocht via:

Delta-Deco GmbH
Jägerweg 19
D-46446 Vrasselt, Stadt Emmerich
Duitsland
06-53302874
Of
0049-28229754130

E-mail:
info@delta-twello.nl